Alcazar's ABBA show i Trollhättan under Fallens dagar 17/7 05

Ja vad ska man säga... Kan väl inte säga annat än Tack!!!
Denna spelningen var något alldeles extra!
Om jag skulle skriva upp allt jag tänker på när jag tänker på denna spelningen så skulle man få läsa hur länge som heslt så jag ska försöka korta ner det en aning... :)

Innan vi åkte in till Trollhättan gick jag, Viktor, Ellika och Marina ut och åt för att fira att Marina fyllde år denna dagen. Jättemysigt va det!! Efter det missade vi bussen till Trollhättan så vi gick in till mig och lyssnade på musik och började leta nya kläder att ta på sig för nu hade solen kikat fram efter allt regnande tidigare på dagen. Jag tror jag provade alla plagg i garderoben.. Och dom jag missade provade Viktor.. ;) Haha

Efter en halvtimma gick nästa buss in till Trollhättan. Vi mötte Carina på Drottningtorget för att sedan ta oss till Hojumstunet där de skulle spela. Där va det redan en hel del folk och orkestern satt och övade. Vi hörde att Alcazar hade landat med flyget från deras spelning i Eskilstuna som de hade haft innan denna showen och efter en stund såg vi också Magnus och Andreas bkom scenen. Soundchecket satte igång efter ett tag och det tog en bra stund för det hade krånglat med hörsnäckor och mickar... Tessan och Andreas bytte mickar och Magnus hörde inget i sin hörsnäcka. Efter ett tag hörde han Andreas VÄLDIGT bra men då var det Tessan som inte hörde. Då kopplade dom in Andreas i hennes öron också så hon snabbt fick rycka ur hörsnäckorna.. Stackarna... Men tillslut fick Jocke iordning på dom och de var klara med soundchecket ca en halvtimma innan showen skulle börja. Strax innan dess kom också Linda och hennes syster och två kompisar till mig, Sabina och Johanna.

Början av showen var rätt seg men efter bara 3-4 låtar släppte allt. Detta var helt magiskt att se.. Och Magnus rockiga version av "On and on and on" satte verkligen igång publiken!!

Magnus berättade sedan också om varför inte Annika var med. Han berättade allt om hur hon skadade sig på inspelningen av videon och sen sa han nåt i stil med "...och så trillade hon när vi spelade in våran bästa och SISTA video".. Man blev lite orolig när han sa så efter alla rykten om att Alcazar ska splittras.. Men man får hoppas på det bästa och njuta av sommarshowen... :)))

Som inhoppare för Annika hade dom en tjej som hette Marika. Hon va helt fantastiskt bra måste jag säga men jag måste också säga att jag saknar Annika hur mycket som helst på spelningarna.. Det märks att det är något extra som fattas när man ser och hör dom. Hoppas att du mår bättre, Annika!!

När de hade framfört sista låten som såklart var "Thank you for the music" och de hade gått av scenen och sedan kom tillbaka ut efter alla "en gång till-rop" sa Tessan nåt liknande detta: "-I vanliga fall brukar man bara känna att det ska bli skönt att lägga sig och sova när man kommer av scenen efter en spelning men nu sa vi bara till vandrar att pubiken sjöng så att vi fick gåshud och rös." När Tessan sa det och alla visade sina armar med gåshud såg dom nästan lite häpna ut... Det va en spelning jag i all framtid kommer att minnas väl i detalj.

Efter showen var det tyvärr ingen signering för det va sjukt mycket folk där. De va proppfullt ända upp på vägarana och upp på stigarna upp för bergen och uppe på bergen så de fick polis eskort därifrån.

Nu blir nästa spelning för mig på invigningen av Stockholm Pride.. Längtar som en toker tills dess... hela Pride veckan ska bli underbar!!!!!!!!! :D

See you soon... :P Kramar!

"Just be proude of who you are, everybody is a star"

konstig2.jpg
Jag efter middagen med vännerna.. :P Thihi

glaaaaaassss.jpg
Glaaaaass.... HAHAHA :D

pict4928.jpg
Bakom scenen...

pict4929.jpg
En styck Jocke (för övrigt från min hemstad.. :p )

pict4931.jpg
Vackra Tessan på soundchecket strax innan showen

pict4933.jpg
Soundcheck... Mycket som gick snett med hörsnäckor och mickar men det löste sig såklart :)

pict4939.jpg
Showen är igång :D

pict4940inhopp.jpg
The beauty....

pict4941.jpg
Annikas inhoppare, Marika. Hon va riktigt duktig måste jag säga!! :) Men vi saknar vår Annika sååå!!

pict4944.jpg
Andreas, Marika och Magnus körar Tessan i hennes solo låt

pict4945.jpg
Tessan i hennes egna solo favvis... :) Superbra gjort!!

pict4955.jpg
Andreas, du är världens uuuuuunderbaraste!!

pict4957.jpg
Kolla Magnus... Hur gullig får man bli!? :p .........

pict4958.jpg
Sötnos :)))

pict4960.jpg

pict4962.jpg

pict4967.jpg
En "magnusing" från den gammla tiden... **fniss*

pict4963.jpg

pict4969.jpg

pict4970.jpg

pict4972.jpg

pict4977.jpg

pict4980.jpg

pict4983.jpg

pict4984.jpg

pict4987.jpg

pict4988.jpg

pict4996.jpg

pict5001.jpg

pict5002.jpg

pict5004.jpg

pict5004.jpg

pict5005.jpg

pict5006.jpg

pict5007.jpg

pict5008.jpg

pict5009.jpg
Charmtrollen.... You rock :D [v]

pict5011.jpg
Alcazar och dirigenten för orkestern tackade för sig